×

لیست بهترین وکلای اعتراض به نظریه کارشناسی ارزیاب ملک ایران

لیست-بهترین-وکلای-اعتراض-به-نظریه-کارشناسی-ارزیاب-ملک-ایران

شناسه : 1646

مطابق ماده 260 قانون آیین دادرسی مدنی جمهوری اسلامی ایران، وکیل اعتراض به نظریه کارشناس ارزیاب ملک می‌تواند در یک مهلت یک هفته‌ای به ‌‌نظر کارشناس رسمی دادگستری در دادگاه عمومی اعتراض کند. در حقیقت طبق روال قانونی، پس از اینکه نظریه کارشناس دادگستری به دفتر دادگاه رسید، باید تمام مراتب به خواهان و خوانده دعوا ابلاغ شود. خواهان، خوانده و یا وکیل حقوقی هریک از آن‌ها، می‌تواند ظرف مدت زمان یک هفته از تاریخ ابلاغ به دفتر دادگاه مراجعه و نسبت به حکم و یا نظریه کارشناس اعتراض کند.

مهلت اعتراض به نظر کارشناس دادگستری

مطابق ماده 260 قانون آیین دادرسی مدنی جمهوری اسلامی ایران، وکیل اعتراض به نظریه کارشناس ارزیاب ملک می‌تواند در یک مهلت یک هفته‌ای به ‌‌نظر کارشناس رسمی دادگستری در دادگاه عمومی اعتراض کند. در حقیقت طبق روال قانونی، پس از اینکه نظریه کارشناس دادگستری به دفتر دادگاه رسید، باید تمام مراتب به خواهان و خوانده دعوا ابلاغ شود. خواهان، خوانده و یا وکیل حقوقی هریک از آن‌ها، می‌تواند ظرف مدت زمان یک هفته از تاریخ ابلاغ به دفتر دادگاه مراجعه و نسبت به حکم و یا نظریه کارشناس اعتراض کند.

بنابراین مطابق قانون جمهوری اسلامی ایران، اعتراض به نظریه کارشناس دادگستری حق مسلم خواهان و خوانده دعوا است. حتی اگر کارشناس رسمی دادگستری با توافق و انتخاب طرفین دعوا انتخاب شده باشد، بازهم امکان اعتراض وجود دارد. علاوه بر این، مطابق ماده 161 قانون آیین دادرسی کیفری جمهوری اسلامی ایران در خصوص امور کیفری، مهلت اعتراض به کارشناس دادگستری در مرحله مقدماتی پرونده در دادسرا به مدت یک هفته است.

علاوه بر این باید به این نکته نیز توجه داشته باشید که مهلت اعتراض به نظر کارشناس در مرحله اجرای احکام مدنی تنها به مدت 3 روز پس از تاریخ ابلاغ اخطاریه است. توجه داشته باشید که مطابق ماده 75 قانون اجرای احکام مدنی جمهوری اسلامی ایران، ارزیابی و کارشناسی پرونده سریعاً به طرفین ابلاغ می‌شود و هر یک از طرفین دعاوی به مدت 3 روز می‌توانند به نظریه ارزیاب نیز اعتراض کنند. این اعتراض در دادگاهی که حکم در آن اجرا می‌شود، مجدداً مورد بررسی قرار می‌گیرد و تشخیص دادگاه در این مورد قطعی خواهد بود.

نحوه اعتراض به نظریه کارشناس دادگستری چگونه است؟

بر اساس رویه دادگاه‌ها و قانون جمهوری اسلامی ایران، در صورت وجود اعتراض به نظریه کارشناس یک نفره طرف اعتراض داشته باشند، در مرحله بعد پرونده دعاوی مطابق درخواست ارائه شده از جانب پرونده، موضوع به هیئت سه نفره کارشناسی تحویل داده خواهد شد. در صورتی که یکی از طرفین و یا وکیل اعتراض به نظریه کارشناسی ارزیابی ملک هر دو طرف اعتراض کنند، پرونده به هیئت 5 نفره ارجاع داده می‌شود. اگر مجدداً نظریه کارشناسان دادگستری مورد اعتراض خواهان، خوانده و یا وکیل دادگستری هریک از آن‌ها قرار بگیرد، هیئت بعدی متشکل از 7 نفر خواهد بود. توجه داشته باشید که مطابق مواد قانونی 260، 263 و 265، تشخیص داشتن کفایت کارشناسی از جهت تکرار، فقط با دادگاه است.

اعتراض به نظر کارشناس دادگستری ارزیاب ملک به کمک وکیل پایه یک دادگستری

بازار املاک و مستغلات در ایران یکی از پویاترین و فعال‌ترین بازارها در سراسر کشور است. برای خرید و فروش  ملک در این بازار، املاک مختلف مانند آپارتمان،‌ زمین، ویلا، کارخانه‌ها و … توسط کارشناس ملک ارزش‌گذاری می‌شوند. در برخی مواقع این قیمت‌ها منصفانه نیستند و افراد نسبت به آن‌ها اعتراض دارند. با توجه به پیچیدگی‌ها و چالش‌های این حوزه، در این مواقع افراد با کمک گرفتن از یک وکیل متخصص و حرفه‌ای می‌توانند نسبت به نظر کارشناس ارزیاب ملک اعتراض کنند.

کار وکیل اعتراض به نظریه کارشناسی ارزیاب ملک ایران چیست؟

گاهی اوقات افراد نسبت به نظر کارشناسان ملک و قیمت‌ گذاری که توسط آن‌ها صورت گرفته اعتراض دارند و برای جلوگیری از ضایع شدن حقشان تصمیم به شکایت می‌گیرند. از آنجایی که حوزه مربوط به املاک و مستغلات تخصصی است و دانش و مهارت خاص خود را می‌طلبد، در این مواقع باید از یک وکیل برای اعتراض به نظریه کارشناسی ارزیاب ملک کمک گرفت.

در این شرایط، یک وکیل دادگستری خبره اقدام به طرح شکایت می‌کند و دادنامه را به دادگاه ارائه می‌دهد. سپس با جمع‌آوری ادله و شواهد کافی، از حقوق موکل خود دفاع می‌کند و به بررسی شفاف و کامل پرونده توسط دادگاه کمک می‌کند.

ویژگی‌های وکیل اعتراض به نظریه کارشناسی ارزیاب ملک ایران

یک وکیل متخصص در اعتراض به نظریه کارشناسی ارزیاب ملک، آگاهی کاملی نسبت به حوزه املاک و قوانین مربوط به آن دارد. علاوه بر این، دارای مهارت مذاکره قوی و توانایی ارائه استدلال برای دفاع از حقوق موکل خود در محضر دادگاه است. بنابراین اگر شما از راهنمایی‌های یک وکیل حرفه‌ای بهره‌مند شوید،‌ می‌توانید با خیال راحت به حقوق تضییع شده خود دست پیدا کنید.

بهترین وکلای اعتراض به نظریه کارشناسی ارزیاب ملک ایران در وکالت آنلاین

افراد برای طرح شکایت و ارائه آن به دادگاه، باید نسبت به قوانین حقوقی و حوزه املاک و مستغلات تسلط بالایی داشته باشند. با توجه به اینکه در اغلب مواقع این موضوع امکان پذیر نیست و قوانین حقوقی ظرافت‌های خاص خود را دارند، باید از یک وکیل متبهر و مجرب در این زمینه کمک گرفت.

در همین راستا، ما لیستی از بهترین وکلای اعتراض به نظریه کارشناسی ارزیاب را تهیه کرده‌ایم و آن را در وکالت آنلاین در اختیار شما قرار داده‌ایم تا بتوانید در کمال آرامش از راهنمایی‌های آن‌ها بهره مند شوید.

اعتبار نظر کارشناس رسمی دادگستری چگونه است؟

نظر کارشناس رسمی دادگستری به عنوان یکی از ادله برای قاضی دادگاه الزام آور نیست. همچنین اگر بنا به تشخیص قاضی نظریه کارشناسی با اوضاع و احوال مسلم پرونده مغایر باشد، نظریه ارائه شده از دید دادگاه قابل استناد نبوده و تشخیص ارزش کارشناسی با قاضی پرونده است.

مدت اعتبار نظریه کارشناسی در اجرای احکام چقدر است؟

مدت اعتبار نظریه کارشناسی در اجرای احکام طبق تبصره ماده 19 قانون کارشناسان رسمی دادگستری مصوب سال 1381، حداکثر تا شش ماه پس از تاریخ صدور آن است.

کارشناسی مجدد در اجرای احکام چگونه انجام می‌شود؟

کارشناسی مجدد در خصوص اجرای احکام پس از صدور دستور تجدید کارشناسی از سوی دادگاه صالح صورت می‌گیرد. همانطور که در این مطلب اشاره کردیم، برای کارشناسی مجدد هیات سه نفره و در صورت درخواست مجدد به ترتیب هیت‌های 5، 7،9 و 11 نفره از کارشناسان خواهد بود.

لیست بهترین وکلای اعتراض به نظریه کارشناسی ارزیاب ملک ایران صفحه 1، تعداد 20 وکیل یافت شد
مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.