×

لیست بهترین وکلای تسهیلات بانکی در قالب فروش اقساطی ایران

لیست-بهترین-وکلای-تسهیلات-بانکی-در-قالب-فروش-اقساطی-ایران

شناسه : 1489

وکیل تسهیلات بانکی، وکیل پایه یک دادگستری است که به کلیه امور مربوط به حقوق و قوانین مربوط به بانک‌ها و معاملات آگاهی کاملی دارد. وکیل حقوقی فعال در امورات بانکی در صورتی مورد نیاز افراد مختلف واقع می‌شود که بین شخص مشتری و بانک مشکلی رخ دهد. در این زمان، وکیل دادگستری که در امور بانکی متخصص است، باید نسبت به کلیه قواعد بانکی و عملیات‌های بانکی دانش و آگاهی داشته باشد. از این رو یک   وکیل خوب و باتجربه باید اطلاعات خود را در این زمینه همواره بروزرسانی کرده تا در صورت بروز دعوا بین مشتری و بانک، وکیل بتواند از موکل خود به بهترین شکل دفاع کند.

وکیل تسهیلات بانکی

وکیل تسهیلات بانکی، وکیل پایه یک دادگستری است که به کلیه امور مربوط به حقوق و قوانین مربوط به بانک‌ها و معاملات آگاهی کاملی دارد. وکیل حقوقی فعال در امورات بانکی در صورتی مورد نیاز افراد مختلف واقع می‌شود که بین شخص مشتری و بانک مشکلی رخ دهد. در این زمان، وکیل دادگستری که در امور بانکی متخصص است، باید نسبت به کلیه قواعد بانکی و عملیات‌های بانکی دانش و آگاهی داشته باشد. از این رو یک   وکیل خوب و باتجربه باید اطلاعات خود را در این زمینه همواره بروزرسانی کرده تا در صورت بروز دعوا بین مشتری و بانک، وکیل بتواند از موکل خود به بهترین شکل دفاع کند.

وکیل دعاوی بانکی چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

تمامی وکلا چه بانکی و چه غیر بانکی باید افراد باهوشی باشند تا بتوانند به ‌خوبی مسائل مختلف و روابط بین آن‌ها را به خوبی درک کرده و به این ترتیب برای هر مسئله بهترین راهکار را ارائه دهند. از طرف دیگر، یک وکیل حرفه‌ای باید دارای فن بیان بسیار قوی باشد تا بتواند به‌ خوبی از موکل خود دفاع کرده و شواهد خود را به دادگاه ارائه کند. علاوه بر این، در کنار ویژگی‌های عمومی وکلا، یک وکیل دعاوی بانکی باید به تمامی قواعد بانکی آشنا باشد. قوانین بانکی و مالی به ‌طور گسترده در حال تغییر هستند، در نتیجه یک وکیل بانکی متخصص و حاذق باید بتواند اطلاعات خود را به‌ طور پیوسته به روز نگه دارد.

وکیل فعال در زمینه دعاوی بانکی چه وظایفی بر عهده دارد؟

در صورت طرح دعاوی بانکی، وکیل تسهیلات بانکی باتجربه باید در مراجع انتظامی و محاکم حقوقی حضور داشته و از حقوق موکل خود دفاع کند. نکته قابل‌ توجه در اینجا این است که وکیل دعاوی بانکی تنها وظیفه دفاع از حقوق موکل خود در برابر بانک را بر عهده ندارد، بلکه بانک نیز باید به‌ عنوان یک شخص حقوقی بعد از طرح دعاوی از یک وکیل متخصص در دعاوی بانکی کمک بگیرد. به علاوه وکلای باید همواره نسبت به جمع‌آوری اطلاعات لازم، تحلیل اطلاعات و انجام امور حقوقی مرتبط با امور بانکی، مزایده‌ها و مناقصه‌ها نیز احتمام ورزیده و اقدامات لازم را انجام دهند.

یکی از وظایف مهم وکیل متخصص امور بانکی، آن است که ادعاهای خسارت را ارزیابی کرده و به افراد کمک کنند که مسیر وکالت را به ‌درستی طی کنند. همچنین از آنجایی که در برخی موارد، بعضی از پرونده‌ها نیازی به دادگاهی و دعاوی حقوقی پیدا نمی‌کند و با گفتگو و موافقت طرفین مسئله حل می‌شوند. بنابراین حل‌ و فصل این اختلافات نیز می‌تواند توسط وکلای دو طرف انجام شود.

تسهیلات بانکی در قالب فروش اقساطی

فروش اقساطی در واقع بیعی است که بهاء و ثمن معامله به جای آنکه نقدی دریافت شود ، تمام یا قسمتی از آن به اقساط مساوی یا غیر مساوی از خریدار دریافت می شود . بیع نیز بر اساس ماده ۳۳۸ قانون مدنی ایران عبارتست از تملیک عین به عوض معلوم.

در ایران بانک ‌ها می‌توانند به منظور ایجاد تسهیلات لازم برای استفاده در امور تولیدی و خدماتی، کالاهای زیر را تهیه و از طریق فروش اقساطی در اختیار متقاضیان قرار دهند.

الف ـ مواد اولیه و لوازم یدکی

ب ـ اموال منقول نظیر وسایل، ماشین آلات و تأسیسات

 ج ـ مسکن

روش کار بانک‌ها در فروش اقساطی به این صورت است که مشتری تقاضای خود را به کالای مشخص با بیان نوع و مقدار و معرفی تولیدکننده یا فروشنده اظهار داشته، متعهد می‌شود که در صورت فراهم نمودن بانک، آن را از بانک خریداری کند.

بانک نیز با بررسی تقاضا، کالای مورد نظر را خریداری کرده، با احتساب سود بانک متناسب با مدت بازپرداخت، به صورت اقساطی به مشتری می‌فروشد.

ویژگیهای تسهیلات بانکی در قالب فروش اقساطی

۱- فرو اقساطی عقدی است لازم و تابع احکام و مقررات مربوط به عقود لازم و آئین نامه اجرایی اسناد رسمی می باشد.

۲- در معاملات فروش اقساطی تمدید سررسید قرارداد و یا تغییر شرایط نحوه بازپرداخت مجاز نبوده و اقساط مقرر می باید طبق قرارداد و در موعد مقرر وصول شود.

۳- بانک مجاز به خرید کالا بدون وجود متقاضی و تعهد او نبوده و باید بلافاصله پس از خرید اموال خریداری شده در اختیار متقاضی قرار گیرد تا نقش اصلی بانک به عنوان واسطه وجوه محفوظ بماند.

۴- در صورتیکه خریدار قبل از سررسیدهای مقرر مبادرت به واریز و تسویه بدهی خود نماید، معادل ۹۸ درصد سود زمان باقیمانده تسهیلات مزبور متناسب با زمان باقیمانده از تسویه تا سررسید تسهیلات به حساب مشتری منظور خواهد شد. برای اطلاعات بیشتر از یک وکیل بانکی معتبر کمک بگیرید.

در موارد استثنا چنانچه مشتری قسمتی از بدهی خود را زودتر از موعد مقرر پرداخت نماید با اخذ مجوز از مدیریت اعتبارات می تواند شامل تخفیف زودپرداخت گردد.

۵- در فروش اقساطی مالکیت کلا بلافاصله پس از قرارداد به خریدار انتقال می یابد.

۶- بانک می باید ترتیبی اتخاذ نماید تا عنداللزوم اموال موضوع فروش اقساطی در طول مدت اجرای قراردادهای مربوطه به میزان ارزش کالا به نفع بانک بیمه شود.

در صورتیکه مشتری دارای وثیقه ملکی باشد مشروط به تعهد کتبی تسهیلات گیرنده مبنی بر پذیرش کلیه مسئولیتهای ناشی از عدم بیمه کالا، می توان از بیمه نمودن کالای خریداری شده صرف نظر نمود. لکن بیمه نمودن وثیقه غیرمنقول به ارزش اعیانی الزامی می باشد.

۷- بانکها موظفند به منظور وصول تسهیلات اعطایی تضمینات لازم و کافی برابر موارد مندرج در سرفصل وثائق و تضمینات را از مشتری اخذ نمایند.

چه ارگان‌هایی بر کار بانک‌ها نظارت می‌کنند؟

مطابق قوانین جمهوری اسلامی، هیات نظارتی که بر کار بانک‌ها نظارت می‌کنند، شامل دادستان کل، معاون وزارت دارایی، مدیرکل بانک ملی و غیره هستند.

بانک‌ها چه تسهیلاتی را به مردم ارائه می‌دهند؟

مطابق قوانین بانکی جمهوری اسلامی ایران، بانک‌ها به شکل قرض‌الحسنه، قرارداد مشارکتی، سرمایه‌گذاری، مضاربه و غیره تسهیلات مختلفی را به افراد ارائه می‌دهند.

وکیل حاذق و متخصص در امور بانکی باید از چه قوانینی آگاهی داشته باشد؟

بهتر است بدانید که وکیل تسهیلات بانکی متخصص باید از قوانین بانک‌ها، نامه‌های بانک مرکز، مصوبه‌های بانکی هیات وزرا و مصوبه‌های شورا پول و اعتبار تا حد امکان آگاهی و آشنایی داشته باشد.

لیست بهترین وکلای تسهیلات بانکی در قالب فروش اقساطی ایران صفحه 1، تعداد 20 وکیل یافت شد
مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.