×

لیست بهترین وکلای وکیل خانواده ایران

لیست-بهترین-وکلای-وکیل-خانواده-ایران

شناسه : 707

خانواده یکی از مهم ترین ارکان یک جامعه است. برای خانواده و مسائل مربوط به آن به عنوان بنیادی ترین نهاد جامعه قوانین متفاوتی هم در زمان تشکیل آن و هم در زمان بروز مشکلات وضع شده است. محافظت از خانواده و تلاش برای استوار ماندن آن از پایه های یک جامعه محسوب می شود.

چه زمانی به وکیل خانواده نیاز داریم؟

خانواده یکی از مهم ترین ارکان یک جامعه است. برای خانواده و مسائل مربوط به آن به عنوان بنیادی ترین نهاد جامعه قوانین متفاوتی هم در زمان تشکیل آن و هم در زمان بروز مشکلات وضع شده است. محافظت از خانواده و تلاش برای استوار ماندن آن از پایه های یک جامعه محسوب می شود.

با این وجود ممکن است مشکلات و مسائلی مطرح می شود که رو به رو شدن با آن ها نیازمند دانش حقوقی و آشنایی با قوانین می باشد. در این شرایط وکیل خانواده شخصی است که می تواند به مسائل پیش آمده رسیدگی کند.

مباحث مرتبط با وکیل خانواده

به طور کلی مباحث مربوط به ازدواج، طلاق، مهریه و نفقه و حضانت فرزند از مباحث مرتبط با وکیل خانواده است. از دیگر موضوعاتی که یک وکیل خانواده باید به امور حقوقی آن رسیدگی کند می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • اثبات زوجیت

  • اثبات نسب

  • اهدای جنین

  • سرپرست کودکان بی سر پرست

  • عسر و حرج

  • ارث و میراث

  • تغییر جنسیت

وظایف وکیل خانواده

در هر مورد از موضوعات مربوط به وکیل خانواده وظایفی برای وکیل تعریف شده است که شکل کلی آن ها ثابت و تفاوت آن ها در جزئیات مربوط به ماهیت پرونده می باشد. موضوعات مربتط با وکیل خانواده به تجربیات بالای یک وکیل دادگستری نیاز دارند و از وظایف وکیل خانواده این است که اقدامات خود را با آینده نگری و در نظر گرفتن تمامی ملاحظات انجام دهد زیرا تنها یک خطای کوچک او می تواند به افراد آسیب زیادی وارد کند.

یکی دیگر از وظایف وکیل خانواده ارائه مشاوره دقیق به افراد مرتبط با پرونده می باشد. وکیل خانواده وظیفه دارد تمامی جزئیات، حقایق و احتمالات را به طور کامل و جامع و به زبان ساده برای اشخاص درگیر در پرونده شرح دهد و آن ها را از روند حقوقی مربوط به مسئله آگاه سازد.

وکیل خانواده باید به نمایندگی از موکل خود در همه جلسات دادرسی حضور پیدا کرده و حتی در غیاب موکل، با قدرت از حقوق او دفاع کند. گاهی اوقات افراد به دلیل رو به رو شدن با طرف دیگر دعوی و یا به سبب شغل و کمبود زمان و به طور کلی به هر دلیل شخصی دیگری علاقه و امکان حضور در دادگاه را ندارد. از وظایف وکیل خانواده این است که نیازی به حضور موکل خود در جلسات دادگاه نداشته باشد و به تنهایی بتواند با ارائه مدارک دفاعیه و اظهارات خود را در مورد پرونده مربوطه ارائه دهد.

مسائل خانوادگی حساس و گاهی دشوار هستند. وکیل خانواده باید با تجربه، قدرتمند در روابط عموعی و فن بیان، متخصص در قوانین مربوط به امور خانواده، مطلع از اطلاعات به روز، تبصره ها و مسلط در برقراری ارتباط با قاضی باشد. از مهم ترین وظایف وکیل خانواده پیشبرد پرونده به نحوی است که به هیچ یک از افراد مرتبط با پرونده آسیبی وارد نشود و بدون برخورداری از ویژگی های فوق، قادر به انجام این وظیفه نخواهد بود.

عدم آگاهی، تجربه کافی، همچنین عدم تعهد و صداقت یک وکیل خانواده می تواند سرنوشت افراد را به طور کلی تغییر دهد. در نتیجه تعهد، مسئولیت پذیری، صداقت و تجربه بالا در پرونده های موفق از اصلی ترین وظایف وکیل خانواده هستند.

مراحل فعالیت وکیل خانواده در امور مربوط به  دعاوی خانواده

یک وکیل حقوقی فعال در زمینه خانواده برای تمامی کیس‌های حقوقی خود در این حوزه، مراحلی را طی می‌کند. در ادامه این مطلب قصد داریم به معرفی مراحلی که وکیل خانواده طی می‌کند، بپردازیم.

1.    بررسی کیس حقوقی

مستندات و دلایل دعاوی خانوادگی اعم از دعاوی مربوط به طلاق یک طرفه به درخواست زوج یا زوجه، مهریه، نفقه، حضانت و غیره از دیدگاه قانونی و امکان وجود طرح دعاوی و نهایتاً حصول نتیجه بررسی می‌شود.

2.    ارائه مشاوره حقوقی

وکلای خانواده متخصص با بررسی موضوع حقوقی موکلین خود، دلایل و مستندات پرونده آن‌ها، راه‌حل‌های حقوقی، روند قانونی، امکان یا عدم امکان حصول نتیجه، مدت زمان حصول نتیجه و در نهایت چگونگی طرح دعوی را برای موکلین خود شرح خواهند داد.

3.    عقد قرارداد وکالت

اولین قدم برای اخذ یک وکیل حقوقی فعال در زمینه خانواده، عقد قرارداد وکالت است. پس از عقد قرارداد، وکیل دادگستری پایه یک به طور رسمی فعالیت خود را در این زمینه آغاز می‌کند.

4.    ارائه خدمات وکیل مشاوره برای حضور طرفین دعوی

یکی از وظایف اصلی، یک وکیل خوب و متخصص در زمینه دعاوی خانواده، ایجاد سازش و صلح میان طرفین دعوا است.

5.    ارجاع به مشاوره خانواده

وکیل خوب، باتجربه و پایه یک فعال در امور خانواده، در صورتی که تشخیص دهد دعوی موکلین با کمی تلاش و آگاهی به صلح و سازش ختم خواهد شد، شما را به یک مشاوره خانواده ارجاع می‌دهد، تا به این ترتیب از هرگونه اتلاف وقت و هزینه برای دو طرف دعوی جلوگیری شود.

6.    پیگیری روند قانونی پرونده

در نهایت وکلای فعال در حوزه خانواده، روند قانونی پرونده‌های موکلین خود از ارائه دادخواست‌ها تا اجرای حکم، بدون نیاز به حضور موکلین خود را پیگیری خواهند کرد.

مدارک لازم برای درخواست طلاق توافقی توسط زوجین شامل چه مواردی است؟

زمانی که زوجین قصد ارائه درخواست طلاق توافقی به دادگاه را داشته باشند، لازم است موارد و مدارک اشاره شده در زیر را به دادگاه ارائه دهند. از جمله موارد ضروری برای طلاق توافقی که توسط وکیل خانواده طرفین باید به دادگاه ارائه شود، شامل، شناسنامه زوجین، کارت ملی زوجین و در نهایت اصل عقدنامه است.

آیا خواندن صیغه محرمیت به صورت شفاهی مورد قبول قانون جمهوری اسلامی ایران است؟

در ازدواج موقت یا اصطلاحاً صیغه، عقد زناشویی برای مدت محدودی تعیین و بسته می‌شود. از این رو به صیغه، ازدواج منقطع، نکاح منقطع و یا متعه نیز گفته می‌شود و به طور کلی بسیار شبیه به عقد دائمی است. تنها تفاوت ازدواج موقت با دائم در این است که بر مرد، نفقه زن یعنی تهیه خوراک، پوشاک و مسکن واجب نبوده و پس از سپری شدن زمان عقد، نیازی به خواندن صیغه طلاق وجود ندارد. بنابراین از نظر قانون جمهوری اسلامی ایران خواندن صیغه محرمیت به صورت شفاهی هیچ اشکال قانونی و شرعی ندارد.

شرط وکالت زن در طلاق چیست؟

مطابق قانون جمهوری اسلامی ایران، طلاق منـحصر به اراده مـرد است و از حقوق مخـصوص به زوج محسوب می‌شود. با این حال طبـق قانون اسلامی، شوهر می‌تواند با دادن وکالت در طلاق به زن این اراده را به او انتقال دهد، تا به این ترتیب زن هر زمان که خواست می‌تواند بدون نیاز به حضور مرد، خود را مطلقه کند.

لیست بهترین وکلای وکیل خانواده ایران صفحه 1، تعداد 20 وکیل یافت شد
مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.