×

لیست بهترین وکلای اراضی مجهول المالک ایران

لیست-بهترین-وکلای-اراضی-مجهول-المالک-ایران

شناسه : 1613

 وکیل اراضی مجهول المالک به وکیل حقوقی گفته می‌شود که در حوزه دعاوی ملکی متخصص باشد. همچنین دعاوی ملکی به مجموعه‌ای از دعاوی اطلاق می‌شوند که موضوع آن‌ها ارتباط بین اموال غیر منقول و شخص است.

وکیل اراضی مجهول المالک

 وکیل اراضی مجهول المالک به وکیل حقوقی گفته می‌شود که در حوزه دعاوی ملکی متخصص باشد. همچنین دعاوی ملکی به مجموعه‌ای از دعاوی اطلاق می‌شوند که موضوع آن‌ها ارتباط بین اموال غیر منقول و شخص است.

وظایف وکیل اراضی در زمینه دعاوی ملکی

با توجه به گستردگی دعاوی ملکی، وکیل دادگستری فعال در اموارت ملکی باید از پیچیدگی‌ها و گستردگی‌های موضوعات مربوط به این نوع از پرونده‌های حقوقی، اطلاعات کافی داشته باشد. به این ترتیب یک وکیل خوب در صورت نیاز می‌تواند به درستی احقاق حق کرده و در گرفتن حق و حقوق موکل خود به او کمک کند. همچنین وکیل ملکی با داشتن اگاهی و اشراف کامل بر قوانین مربوط به املاک و مستقلات، می‌تواند با در نظر گرفتن تمامی جوانب، موضوع دعوا را سنجیده و بر حسب نیاز موکل خود به دفاع از وی بپردازد.

حیطه فعالیت وکیل ملکی اراضی مجهول المالک

وکیل دعاوی ملکی می‌تواند در دیگر دعاوی نظیر دعاوی خانوادگی و غیره نیز وکالت اشخاص را به عهده بگیرند. با این حال در اغلب موارد وکلای ملکی ترجیح می‌دهند تا به ‌صورت تخصصی عمل کرده و تمرکز خود را بر روی دعاوی ملکی بگذارند. از جمله دعاوی حقوقی و کیفری که وکلای ملکی به عهده می‌گیرند و سعی در حل آن‌ها دارند می‌توان به موارد بیان شده در زیر اشاره کرد.

1.    تنظیم کردن سند رسمی.

2.    موارد مربوط به کلاهبرداری‌های ملکی.

3.    موارد جعل سند.

چرا باید به وکلای ملکی مراجعه کنیم؟

در روند رسیدگی به انواع دعاوی حقوقی و کیفری نحوه‌ی طرح دعوا و شکایت، حائز اهمیت است زیرا می‌تواند منفعت و یا ضرر اشخاص را تعیین و البته تغییر دهد. برای جلوگیری از ایجاد مشکلات احتمالی در این نوع دعاوی بهترین راه کمک گرفتن از یک وکیل قبل از هر گونه اقدامی است. به این ترتیب افراد می‌توانند از خدمات وکیل مشاوره کمک گرفته و از نظرات و اقداماتی که وکیل اراضی مجهول المالک می‌تواند برای فرد انجام دهد، آگاهی کامل پیدا کند.

ثبت سند املاک مجهول‌ المالک چگونه انجام می‌شود؟

به‌ منظور ثبت اسناد املاک مجهول المعامله، اشخاص یا شخص تصرف کننده می‌توانند با داشتن مدارک لازم درخواست ثبت ملک را بدهند. مدارکی که برای ثبت سند املاک مجهول المعامله الزامی است، عبارت‌اند از:

1.    اصل نقشه

2.    قولنامه

3.    نقشه UTM

4.    سی دی حاوی اطلاعات ملک

از دیدگاه قانون ثبتی، ملک مجهول المالک ملکی است که درباره آن تقاضایی ثبت نشده است. البته قابل ذکر است که افرادی که تقاضای ثبت آن را دارند می توانند در هر زمانی برای ثبت آن و دریافت سند مالکیت اقدام کنند. گفتنی است که در صورتی که مالک ظرف مدت 2 سال برای ثبت ملک خود اقدام ننماید؛ دیگر ملک مورد نظر در دفتر مجهول المالک ثبت نمی شود اما مشمول پرداخت جریمه می شود.

ملک مجهول المالک چه نوع ملکی است؟

ملک مجهول المالک در قانون ثبتی و قانون مدنی تعاریف متفاوتی دارد. بر اساس قانون مدنی، ملک مجهول المالک در گذشته سابقه تملک داشته است با این حال، در حال حاضر مالک آن مشخص نیست و هویت وی مجهول است.

همان طور که پایگاه خبری ملک هفت نشان می دهد؛ در قانون ثبتی، ملک مجهول المالک به ثبت عمومی گذاشته شده اما در مهلت معین تقاضایی نسبت به آن وجود نداشته است. گفتنی است که افرادی که تقاضای ثبت آن را دارند می توانند در هر زمانی برای ثبت آن و دریافت سند مالکیت اقدام کنند.

حق الثبت ملک مجهول المالک

مطابق با ماده 12 قانون ثبت، افرادی که نسبت به ملک مجهول المالک تقاضای ثبت دارند می توانند تا 2 سال از زمان اجرای این قانون برای ثبت آن اقدام نمایند.

پس از گذشت 2 سال، معاملات مربوط به ملک مجهول المالک پیش از تقاضای ثبت در دفتر اسناد رسمی مورد قبول واقع نمی شود؛ در این حالت صدی 25 از حق الثبت معمولی در زمان تقاضای ثبت علاوه اخذ می شود.

هم چنین املاکی که در آگهی نوبتی منتشر نشده اند؛ از زمان انتشار آگهی نوبتی ماده 11 به بعد تحت هیچ شرایطی پیش از ثبت در دفتر اسناد رسمی مورد قبول واقع نخواهند شد.

پس از گذشت 1 سال از نخستین انتشار آگهی، صدی 25 از حق الثبت معمولی در زمان تقاضای ثبت علاوه اخذ می شود.

ملک جاری یا در جریان ثبت

ملک در جریان ثبت، ملکی است که اظهارنامه ثبتی توزیعی به هنگام ثبت عمومی به ثبت محل برگشت داده شده و تقاضای ثبت پلاک مورد نظر پذیرفته شده باشد، مادام که چنین ملکی در دفتر املاک که یکی از دفاتر رسمی و پلمپ شده و دارای امضای مرجع قضایی صالحه یا نماینده او است، ثبت نشده باشد ، ملک جاری یا در جریان ثبت گفته می شود.

در یک کلام، ملک دارای قبول سابقه ثبت و فاقد ثبت در دفتر املاک، جاری یا در جریان ثبت است که تنظیم سند نسبت به این گونه املاک حائز اهمیت خاص است و نیازمند توجه و دقت نظر بیشتری است که معمولا رعایت می شود و تنظیم سند نسبت به این گونه املاک على الأصول به این ترتیب است که بدوأ وضعیت و گردش ثبتی طی استعلامیه ای از ثبت محل پرسش می شود، ثبت مربوطه طبق محتویات و مندرجات پرونده ثبتی و با ملاحظه اوراق آن، گردش ثبتی را به دفترخانه استعلام کننده اعلام مینماید و دفتر پس از حصول اطمینان به ذی حق و ذی نفع بودن فروشنده که متقاضی تنظیم سند است، به عنوان مستدعی ثبت یا قائم مقام قانونی ثبت مجوزات دیگر را از مراجع ذی ربط و ناظر به معاملات محل وقوع ملک تحصیل نموده و علاوه بر وصول حق الثبت انتقال، ملزم به وصول بقایای ثبتی که معمولا و همواره توسط ثبتهای سوال شونده در آخر پاسخهای استعلامات متذکر می شوند خواهند بود.

ملک مشاع چیست؟

ملک مشاع به ملکی گفته می‌شود که بین دو یا چند شخص مختلف مشترک باشد. به این صورت که این افراد در تک تک اجزا ملک شریک هستند.

تفاوت املاک مشاع و املاک مجهول المالک در چیست؟

ملک مجهول المالک، ملکی است که مالک آن مشخص نیست. در حالی که املاک مشاع، املاکی هستند که دارای چندین مالک مشخص هستند، ولی نمی‌توان حد و مرز مشخصی از ملک را برای هر شخص تعیین کرد.

حق الثبت ملک مجهول المالک چگونه است؟

اگر شخصی درخواست ثبت ملک مجهول المالک را داشته باشد، باید تا مدت ۲ سال از زمان اجرای این قانون تقاضای ثبت ملک را اعلام کنند. زیرا بعد از گذشتن 2 سال برای معاملات این نوع از املاک، ابتدا نیاز است که تقاضای ثبت آن به دفتر اسناد رسمی اعلام شود.

لیست بهترین وکلای اراضی مجهول المالک ایران صفحه 1، تعداد 20 وکیل یافت شد
مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.