×

لایحه قانونی راجع به محدودیت داشتن مغازه گوشت فروشی

لایحه قانونی راجع به محدودیت داشتن مغازه گوشت فروشی

لایحه-قانونی-راجع-به-محدودیت-داشتن-مغازه-گوشت-فروشی شماره 6798 25/4/1359
وزارت کشاورزی و عمران روستائی
لایحه قانونی راجع به محدودیت داشتن مغازه گوشت فروشی که درجلسه مورخ 25/4/59 بتصویب شورای انقلاب جمهوری اسلامی ایران رسیده است بپیوست ابلاغ میگردد .

ماده 1- از تاریخ تصویب این لایحه قانونی هر فرد میتواند فقط امتیاز و حق کسب در یک واحد گوشت فروشی ( گوسفندی یا گاوی ) را داشته باشد مشروط بر اینکه دراین واحد نیز شخصاً فروشندگی را بعهده بگیرد امتیاز و حق کسب واحدهای مازاد با رعایت این قانون باشخاص واگذار خواهد شد .
ماده 2- دفاتر اسناد رسمی از تاریخ تصویب این لایحه قانونی بدون اجازه شورای گوشت شهرستان حق تنظیم اسناد و انجام هیچ نوع معامله در این واحدها ( اعم از صلح ، واگذاری ، فروش سرقفلی و اجاره ) حتی بوابستگان درجه اول را ندارند .
ماده 3- فروشندگان گوشت که درتاریخ تصویب این لایحه قانونی در هر واحد بکار اشتغال دارند در مورد انتقال امتیاز حق کسب در واحد مربوط تقدیم خواهند داشت .
تبصره – فروشگاههای مواد پروتئین که گوشت عرضه میکنند بدون درنظر گرفتن مقدار گوشت دریافتی قسمت فروش گوشت آنها از نظر این قانونی یک واحد گوشت فروشی محسوب میشود .
ماده 4- بمنظور نظارت در حسن اجرای این لایحه قانونی در سراسر کشور شورای گوشت کشور مرکب از اشخاص ذیل تشکیل میگردد . ریاست شورا با نماینده وزارت کشاورزی است .
الف – نماینده وزارت کشاورزی و عمران روستائی
ب- نماینده وزارت کشور
ج- نماینده وزارت بازرگانی
د-رئیس یانماینده سازمان گوشت کشور
ماده 5- شورای گوشت استان مرکب است از :
الف – نماینده استاندار .
ب- نماینده وزارت بازرگانی
ج- نماینده اداره کل کشاورزی استان
د-نماینده شهرداری مرکز استان
ه- نماینده اداره کل بازرگانی استان
که دراجرای این لایحه قانونی در سطح استان نظارت خواهد داشت .
ماده 6- شورای گوشت شهرستان عبارت است از :
الف – نماینده فرماندار
ب- نماینده صنف قصاب مرکز شهرستان
ج- نماینده اداره کشاورزی و عمران روستائی (دونفر)
د-نماینده شهرداری
که عهده دار اجرای این لایحه قانونی در سطح شهرستان است .
ماده 7- شورای هر شهر باید صورت تمام گوشت فروشیها را تعیین و مشخصات کامل صاحب دکان و فروشنده با فروشندگان را تعیین کنند .
ماده 8- پروانه کسب فقط بنام مالک یا مستأجر که خود فروشنده گوشت باشد صادر خواهد شد .
تبصره 1- در صورتیکه صاحب واحد گوشت فروشی بیش از یک نفر است باید یکی از آنها مسئول اداره واحد و فروشنده باشد .
تبصره 2- یک نفر میتواند در چند واحد شریک باشد مشروط براینکه جمعاً از ششدانگ تجاوز نکند .
تبصره 3- در صورت استفاده از حق مشاع حداقل میباید صاحب واحد گوشت فروشی در یکی از واحدها شخصاً مسئول اداره و فروشنده واحد باشد .
تبصره 4- در صورت فوت دارنده حق کسب ، چنانچه وراث شخصاً قادر باشتغال نباشند میتوانند با اجازه شورای گوشت شهرستان فردی را بعنوان متصدی واحد تعیین یا واحد مربوط را به دیگری منتقل نمایند .
ماده 9- قیمت وسایل کار و تجهیزات واحد گوشت فروشی با توافق طرفین تعیین خواهد شد ودرصورت عدم توافق نظر کارشناس منتخب و معتمد شورای کوشت شهرستان قطعی و لازم الاجرا است .
ماده 10- سرقفلی مغازه عبارت است از ده برابر مالیات سال 1358 که بدولت پرداخت شده است .
ماده 11- پرداخت مبلغ مذکور در موارد 9و10 باقساط پنجساله خواهد بود .
ماده 12 – واحدیکه مشمول مقررات این لایحه قانونی میشود قابل تغییر بواحد صنفی دیگری نخواهد بود .
ماده 13 – در صورتیکه صاحبان واحدهای مازاد حاضر بامظاء و تنظیم اسناد انتقال نشوند نماینده دادستان بدرخواست شورای گوشت میتواند اسناد مربوط را به قاءم مقامی او امضاء نماید .
ماده 14 – آئین نامه و ضوابط اجرائی این لایحه قانونی بوسیله شورای گوشت کشور تهیه شده پس از تصویب وزارت کشاورزی و عمران روستائی قابل اجراء خواهد بود .
ماده 15- مجری این لایحه قانونی وزارت کشاورزی و عمران روستائی میباشد و شوراهای کوشت در برابر وزارت کشاورزی و عمران روستائی با ادارات کل کشاورزی مسئول میباشند .
شورای انقلاب جمهوری اسلامی ایران

نوع : قانون

شماره انتشار : 10340

تاریخ تصویب : 1359/04/25

تاریخ ابلاغ : 1359/06/04

دستگاه اجرایی : وزارت جهاد كشاورزی -

موضوع :

منبع : وب سایت قوانین دات آی آر (معاونت آموزش دادگستری استان تهران)

    

قانون های مرتبط

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.