شناسه : 1665
فعالیت تجاری در عرصه بینالملل یک کار تخصصی است که موفقیت در آن قواعد مخصوص به خود را دارد. گاهی مواقع افراد با شرکای تجاری خود دچار اختلاف میشوند. این اختلافات ممکن است ناشی از مسائل جزئی مربوط به گمرک باشد یا بر سر مسائل مالی با مشکل مواجه شوند. در این شرایط، وجود یک وکیل مجرب برای قبول داوری در اختلافات ناشی از دعاوی گمرکی و قبول داوری قرارداد تجاری بینالمللی به طرفین دعوا کمک میکند تا راحتتر و با سرعت بیشتری اختلافات خود را حل کنند.
کار وکیل قبول داوری در اختلافات ناشی از دعاوی گمرکی و قبول داوری قرارداد تجاری بینالمللی ایران چیست؟
برای حل و فصل اختلافات ناشی از ادعاهای گمرکی، افراد از یک وکیل کاربلد کمک میگیرند. در این شرایط، وکیل که فردی بیطرف است، به صحبتهای طرفین دعوا گوش میدهد و با توجه به صحبتهای شنیده شده و با بررسی شواهد موجود، به یک تصمیم واحد میرسد.
علاوه بر این، شخصی که وکالت قبول داوری در اختلافات ناشی از دعاوی گمرکی را بر عهده میگیرد، راجعبه قوانین و مقررات مربوط به تجارت و گمرک بین المللی به هر دو طرف مشاوره حقوقی ارائه می دهد؛ زیرا گاهی مواقع اختلافات بهوجود آمده ناشی از عدم اطلاع افراد از قوانین حقوقی است.
از دیگر وظایف وکیل قبول داوری در اختلافات ناشی از دعاوی گمرکی و قبول داوری قرارداد تجاری بینالمللی ایران، مذاکره با مقامات مسئول در گمرک و محافظت از حقوق موکل است. همچنین وکیلی که در این زمینه تخصص دارد می تواند با یک ارزیابی جامع نسبت به میزان ریسک مربوط به واردات یا صادرات کالا، به موکل خود در بررسی خطرات و مزایای بالقوه استراتژی های مختلف برای تجارت بین المللی کمک کند.
ویژگیهای وکیل قبول داوری در اختلافات ناشی از دعاوی گمرکی و قبول داوری قرارداد تجاری بینالمللی ایران
در هنگام انتخاب یک وکیل برای قبول داوری در اختلافات ناشی از دعاوی گمرکی به موارد زیر توجه کنید:
۱- وکلای مدافع موکلان در این نوع اختلافات باید از قوانین گمرکی و چارچوب قانونی پیرامون آنها آگاهی کاملی داشته باشند. آنها باید با رویههای قانونی برای ثبت ادعاها، نحوه هدایت قراردادهای تجاری بین المللی پیچیده و تفاوتهای ظریف در برخورد با سازمانهای دولتی مختلف آشنا باشند.
۲- این وکلا به عنوان یک فرد میانجی بین موکلان خود و سایر طرفهای حاضر در اختلاف عمل میکنند. به همین خاطر باید از توانایی مذاکره بالایی برخوردار باشند تا بتوانند با صبر و حوصله برای حل و فصل اختلافات قدم بردارند. به گونهای که در نهایت همه طرفهای درگیر راضی شوند. این موضوع نیازمند داشتن مهارتهای ارتباطی عالی و توانایی تفکر استراتژیک است.
۳- یک وکیل قبول داوری در اختلافات ناشی از دعاوی گمرکی باید از تغییرات قوانین و مقررات گمرکی مطلع باشد. تا بتواند مشاورههای موثر و معتبری را به موکل خود دهد.
بهترین وکلای قبول داوری در اختلافات ناشی از دعاوی گمرکی و قبول داوری قرارداد تجاری بینالمللی ایران در وکالت آنلاین
در عرصه تجارت بینالملل و در حوزه فعالیتهای گمرکی، کمک گرفتن از وکلای متخصص و کاربلد نقش مهمی در حصول اطمینان از حل و فصل اختلافات کارآمد و عادلانه دارد. به همین خاطر، ما فهرستی از بهترین وکلای قبول داوری در اختلافات ناشی از دعاوی گمرکی و قبول داوری قرارداد تجاری بینالمللی ایران را برای شما فراهم کردهایم تا در صورت نیاز به آنها مراجعه کنید و از تخصص آنها در حل دعاوی گمرکی کمک بگیرید.