×

لیست بهترین وکلای جرائم عمومی روحانیون ایران

لیست-بهترین-وکلای-جرائم-عمومی-روحانیون-ایران

شناسه : 1509

روحانی کسی است که: 1- لباس روحانی بپوشد 2- کسی که روحانی است در حوزه علمیه درس خوانده ولی لباس ندارد 3- کسی که درس روحانیت نخوانده و لباس هم ندارد ولی مردم او را به عنوان روحانی می شناسند 4- طلبه ی حوزه علمیه

روحانی کسی است که: 1- لباس روحانی بپوشد 2- کسی که روحانی است در حوزه علمیه درس خوانده ولی لباس ندارد 3- کسی که درس روحانیت نخوانده و لباس هم ندارد ولی مردم او را به عنوان روحانی می شناسند 4- طلبه ی حوزه علمیه

مجازات دادگاه روحانیون اول هشدار است.

وظایف دادسرا و دادگاه ویژه روحانیت:

1-اقدامات لازم جهت پیش گیری از وقوع تخلفات و جرایم در محدوده ی مسائل قضایی

2- ارشاد در جرایم و اعمال خلاف شأن روحانیون

3- رسیدگی به جرائم روحانیون و پرونده هایی که به نحو مؤثری با اهداف این دادسرا مرتبط است.

در رسیدگی به جرایم برای روحانیت: جرم قانونی- جرم عرفی و شرعی(بعضی از رفتارها برای غیر روحانی جرم نیست ولی برای روحانی جرم است.)

قضات دادگاه و وکیل دادگاه ویژه روحانیت باید طبق آیین نامه روحانی باشد.

کارهایی که برای بعضی ها کار نیک است برای علما گناه است.

لذا در صلاحیت می گویند خلاف شرعی و باید روحانی مجازات شود.

دادسرا و دادگاه روحانیت و مجمع نظام به صراحت در سال 70 قبول شد. حضور وکیل در دادگاه الزامی می باشد. همانطور که گفته شد باید وکیل روحانی باشد. هم نظام و 528 قانون آیین دادرسی مدنی ویژه روحانیت ضروری می باشد(تشکیل دادگاه ویژه روحانیت)

دادسرا و دادگاه ویژه روحانیت در عین حال که صلاحیت محدود دارد صلاحیت گسترده هم دارد. هر کس ورود به ماهیت دین بکند بعضی لباس روحانی تن کنند و حرفهای یک روحانی را به دروغ بگوید باید دادگاه ویژه روحانیت رسیدگی بشود، اعم از آقا یا خانم

برای برخورد از مفاسد درون ضرورت دارد که مسایلی که مربوط به روحانی می شود در دادگاه ویژه روحانیت رسیدگی شود.

منظور از تشکیل: 1- حفظ قداست این لباس2- حفظ قداست آیین3- حفظ حیثیت روحانی

دادگاه ویژه روحانیت به چه پرونده‌هایی می‌تواند رسیدگی کند؟

بر اساس ماده سیزده آیین نامه دادگاه ویژه روحانیت، پرونده‌های مربوط به جرم‌هایی که روحانیون انجام می‌دهند مانند توهین، درگیری، سرقت یا کلاهبرداری، کارهای خلافشان که آنها انجام دهند مانند پوشیدن لباس نامناسب یا خالکوبی یا خوانندگی را رسیدگی می‌نماید.

همچنین این دادگاه فقط به جرائم و موضوعات کیفری مربوط به روحانیون رسیدگی می‌نماید و پرونده‌های مربوط به دعاوی حقوقی مانند مطالبه پول یا مبلغ چک یا مالکیت مال همانند افراد عادی در دادگاه عمومی حقوقی هر شهرستان رسیدگی می‌شود.

علاوه بر این تمامی دعاوی خانواده مانند طلاق و حضانت و غیره مربوط به روحانی‌ها در دادگاه خانواده رسیدگی می‌شود اما پرونده‌های کیفری مربوط به مسائل خانواده مانند عدم پرداخت نفقه توسط روحانی نیز در دادگاه ویژه روحانیت رسیدگی می‌شود.

نکته مهم دیگر این است که اگر در یک پرونده شریک یا معاون یا هر شخص مرتبط با پرونده روحانی باشد، پرونده به دادگاه ویژه روحانیت ارسال می‌شود و به اتهامات همگی در این دادگاه رسیدگی می‌شود حتی اگر کودک یا فرد نظامی باشند.

برای شکایت از روحانی باید به کجا مراجعه کنم؟

اگر قصد دارید از یک فرد روحانی شکایت کنید باید به مراکز دادسرا و دادگاه ویژه روحانیت در شهرهای تهران، قم، مشهد، اصفهان، شیراز، تبریز، ساری، اهواز، کرمان و همدان مراجعه کنید و سپس شکایت خود را طرح کنید.

پس از اینکه شکایت مطرح کردید پرونده توسط دادستان ویژه روحانیت به یک شعبه دادیاری از دادسرای ویژه روحانیت ارجاع می‌شود. پس از رسیدگی اگر روحانی مجرم شناخته شود پرونده وی از صدور کیفرخواست به دادگاه ویژه ارسال شده و در نهایت حکم صادر می‌شود. در این حالت دادگاه ممکن است حکم به خلع لباس روحانیت نیز صادر کند.

حتماً توجه داشته باشید که رأی‌های صادره توسط دادگاه ویژه روحانیت قابل اعتراض و تجدید نظر است و دادگاه تجدیدنظر ویژه روحانیت فقط در تهران وجود دارد.

لیست بهترین وکلای جرائم عمومی روحانیون ایران صفحه 1، تعداد 20 وکیل یافت شد
مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.