با سلام و خسته نباشید: ۱- آیا بانک مجاز است بعد از اعلام کتبی خودِ بانک مبنی بر خروج از ضمانت فرد و جایگزینی فرد دیگری در پرونده تسهیلات بانکی( بانک حکمت ایرانیان) بعد از گذشت ۲ ماه نامه را کان لم یکن اعلام کرده و مجددا فرد قبلی را بدون اطلاع وارد ضمانت همان پرونده کند؟ اگر غیرقانونی است، جرم محسوب میشود یا تخلف؟ ۲- برای مسدود کردن حقوق ضامن در پرونده تسهیلات بانکی به حکم قضایی نیاز است؟ ۳-آیا بانک مجاز است کل حقوق و مزایای فرد ضامن را به مدت چندین ماه متوالی برداشت کند و حقوق ضامن صفر شود؟ اگر غیرقانونی است، جرم محسوب میشود یا تخلف؟ ۴- آیا بانک میتواند بعد از اعلام جعلی بودن برگه کسر از اقساط ضامن تسهیلات بانکی توسط قاضی و دستور بر امحاء این برگه در پرونده ضامن، اقساط معوق وام گیرنده را در فیش حقوقی ضامن کارمند درج و از آن کسر کند؟ اگر غیرقانونی است، جرم محسوب میشود یا تخلف؟ با تشکر فراوان

با سلام سوال اول- بعد از اعمال جانشینی ضامن ؛ فرد قبلی از قید ضمانت خارج و مسئولیتی در قبال وام ندارد. چون در زمان اعمال ضمانت قرارداد منعقد و رضایت فرد ذکر می شود و اصولاً جابجایی بدون توافق وام گیرنده و ضامن جدید و قبلی انجام نمی شود. پس اگر جابجایی انجام شد بانک نمی تواند بدون عقد قرارداد جدید فردی را در ردیف ضامنین قرار دهد . در این صورت تخلف صورت گرفته و کسی که متضرر شده می تواند تقاضای ابطال ضمانت نامه را بنماید. سوال دوم- بانکها به استناد قرارداد داخلی که در حکم اسناد لازم الاجرا هستند و سند رهنی می توانند درخواست تامین و توقیف خواسته را از اموال ضامن و وام گیرنده بنمایند. و با صدور حکم دادگاه اموال توقیف می شوند لذا بدون دستور قضایی این امر امکان ندارد.سوال۳- براساس قانون اجرای احکام مدنی ماده ۹۶ و قانون و مقررات استخدامی بیش از یک چهارم حقوق فرد متأهل و یک سوم فرد مجرد قابل توقیف نیست سوال۴- برداشت از حقوق بعد از جعلیت برگ کسر حقوق خلاف و حقوق های کسر شده قبلی هم باید عودت شود. و در صورت عدم پرداخت می توان مطالبه نمود و کسر بعد از جعل هم می تواند تحصیل مال از طریق نامشروع بوده و جرم است.
زن و مردی که صیغه موقت بودن، و الان بچه دارن، و پدر قبل از گرفتن شناسنامه میمیره، در شناسنامه زن، برای ثبت اسم بچه داخل شناسنامه، لازمه اسم مرد هم ثبت بشه یا میشه خالی بمونه؟ سلام وقت بخیر من در آزمون استخدامی شهرداری که توسط استانداری برگزار شد شرکت نمودم پس ازقبولی در آزمون و طی مراحل مصاحبه، گزینش ، انجام آزمایشات عدم سوءپیشینه و تعهد محضری در استانداری به شهرداری معرفی گردیدم اما شهرداری با استناد به نامه ی عدم نیاز به نیرو که برای استانداری ارسال نموده بود از عقد قرارداد با اینجانب خودداری نمود. پس از شکایت در دیوان عدالت اداری از استانداری و شهرداری، در رای بدوی دیوان عدالت اداری استانداری محکوم به معرفی اینجانب به شهرداری دیگر گردید و نسبت به شهرداری مورد شکایت رای به رد شکایت داد. با مراجعه به استانداری ، واحد حقوقی به من گفتن نسبت به رای شهرداری تجدیدنظر در دیوان عدالت اداری داشته باشم . حالا قاضی پرونده تجدید نظر به من گفته که طبق مستندات پرونده شکایت تجدیدنطر از شهرداری رد می شه و به ضرر من هستش و بهتره تجدیدنظر نسبت به رای شهرداری رو پس بگیرم تا پرونده به شعبه ی بدوی برگرده و من بتونم نسبت به رای استانداری اجراییه بگیرم. سوال من این هست که با توجه به اینکه از ابلاغ اولیه ی رای بدوی من 1 سال و 3 ماه گذشته و من درخواست استرداد دعوای تحدید نظر کنم با ارجاع پرونده به شعبه ی بدوی می تونم روی رای بدوی اجرای حکم بگیرم؟ واینکه حالا باید درخواست استرداد دعوا بدهم ؟ مدارک لازم جهت اجرای حکم بدوی چیست ؟