با سلام و تشکر از شما.مدت یک سال است که با شوهرم اختلاف پیدا کرده و جدا زندگی می کنیم ایشان حاضر به زندگی نیستند و بارها هم این مسئله را در حضور بزرگترها اعلام کرده اند. در دادگاهی که من درخواست نفقه داده بودم هم در حضور قاضی این مطلب راعنوان کردند و قاضی جلسه هم یادداشت کرده و ایشان هم امضاء کردند. آیا می توانم از این مدرک استفاده کنم و تقاضای طلاق بدهم؟ (البته دادخواست مهریه و استرداد جهیزیه نیز داده ام)

با سلام بله به استناد بند 1 تبصره ماده 1130 قانون مدنی الحاقی 29/4/81 مصوب مجمع تشخیص مصلحت نظام در صورتی که زوج زندگی خانوادگی را به مدت 6 ماه متوالی و یا 9 ماه متناوب بدون عذر موجه ترک کند و دادگاه آنرا محرز بداند از مصادیق عسر و حرج محسوب می گرددو زوجه می تواند به دادگاه مراجعه و تقاضای طلاق نماید. موفق باشید
با سلام وتشکر اگر زنی از طرف شوهرش وکالت برای طلاق داشته باشد میتواند هم مهریه اش را بگیرد وهم طلاق بگیرد؟ وسوال دیگر اینکه اگر بداند شوهرش ملکی دارد وآدرس شهرداری ملک رابداند ولی شماره پلاک ثبتی آنرا نداند میتواند جهت توقیف ملک اقدام کند ؟ با سپاس سلام من زمینی را با شخصی بصورت وکالتی خریداری نمودم پس از آن متوجه شدیم که به چند نفر دیگر بعد از ما مجدد فروخته شده؛ شریک من مبایعه نامه ایی بدون ذکر نام من تنظیم نموده و با استفاده از آن به دادگاه شکایت کرده و تقاضای ابطال معامله برای خریداران بعدی نموده است. با توجه به این که شریک من در دادخواستش به دادگاه ادعای 6 دانگ کرده و من وکالت نامه ی بلا عزل برای 3 دانگ زمین دارم آیا حقی از اینجانب ضایع خواهد شد.